Banner

De Zetelkliniek: wij maken uw meubelen beter!

De Zetelkliniek in Puurs is een primus als het op het stofferen of herstofferen van uw zitmeubelen, salons, stoelen, banken en losse kussens aankomt. Herstofferen is onze dada. Wij geven uw meubels een echte opkikker, ze zien er uit als nieuw.

 

Bij De Zetelkliniek hebt u keuze uit een uitgebreide waaier aan stoffen, leder en lederlook. Ook het herstellen van zetels met rotan of riet maken deel uit van onze expertise, net als het bekleden of herbekleden van losse kussens. Wij zetten alles op alles om uw salons, stoelen en banken (opnieuw) het beste van zichzelf te geven. Ook zitmeubelen voor horeca, ziekenhuizen en rusthuizen passeren geregeld door de gouden handen van De Zetelkliniek.

 

Een make-over voor voer- en vaartuigen

Het interieur van uw auto, boot, vaartuig of voertuig heeft zijn beste tijd gehad? Geen nood, De Zetelkliniek vernieuwt het interieur van uw auto in leder, maar ook uw boot, caravan of mobilhome ontkomt niet aan het meesterschap van deze stoffeerderij.

 

Kussens voor buiten doorstaan weer en wind

Buitenkussens, zoals kussens voor terrasstoelen, tuinkussens en loungekussens herbekleden we zodat ze weer tegen een stootje kunnen. Een plezier om boven te halen bij de eerste zonnestralen!

 

Contacteer De Zetelkliniek

32 jaar ervaring in het herstofferen en herstellen van alle stijlen in zitmeubelen en losse kussens. U zult versteld staan van het resultaat dat we kunnen bereiken met onze stoffen, materialen en kunde. Bel ons voor een afspraak en gratis prijsofferte!

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Herstellen Losse Kussens

Over dit bedrijf

de zetelkliniek

Specialist losse kussens, alle soorten en maten.
Grote keuze stoffen, leder en lederlook.
Ook speciale materialen voor horeca, ziekenhuizen en rusthuizen met attest.

- zelfwerkend patroon

ONZE SPECIALITEIT:

-herstofferen salons - herstofferen stoelen - herstofferen banken - Antwerpen

-specialist losse kussens
-grote keuze stoffen
-ook horeca, boot en caravan
-vernieuwen van volledig auto-interieur in leder
-herstellen alle soorten rotanzetels

Contacteer ons voor een afspraak en een gratis offerte!